safranika
Cena
250,00 RSD
Dostupnost:
Na lageru
Nema na zalihama

ULJE ŠAFRANIKE

Kategorija
Odaberite pakovanje

ULJE ŠAFRANIKE - rafinisano

INCI-Name:  Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil

Upotrebljivo do: 05/2022

Proizvodjac: Fratelli, Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Pakuje i stavlja u promet: 
Crystal Lab doo  Jovijanova 70  11050 Beograd
office@crystallab.rs  060/44 66 034