kantarion-ulje
Cena
200,00 RSD
Dostupnost:
Na lageru
Nema na zalihama

KANTARION ULJE - macerat u suncokretovom rafinisanom ulju

Odaberite pakovanje

KANTARION ULJE - macerat u suncokretovom rafinisanom ulju

INCI-Name: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,  Hypericum Perforatum Flower Extract

Upotrebljivo do: 02/2021

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Pakuje i stavlja u promet: 
Crystal Lab doo  Jovijanova 70  11050 Beograd
office@crystallab.rs  060/44 66 034